Rokerij

Het historisch hart van het Paviljoen wordt gevormd door de rokerij waar al meer dan 150 jaar verschillende vissoorten worden gerookt waarvan de paling ongetwijfeld de bekendste. Maar liefst 6 generaties Smit (Jan, Evert, Jan, Evert, Jan, Evert) zijn er werkzaam geweest en hebben het -geheime- rookprocédé al doorgegeven.

Nog steeds wordt er dagelijks gerookt door de 5e en 6e generatie Jan Smit en zijn zoon Evert, en tijdens het hoogseizoen wordt de hele familie opgetrommeld voor het snijden, gromen, villen, spitten en fileren van de paling.

In de rokerij worden rondleidingen gegeven waarin mensen wegwijs worden gemaakt in de wereld van de paling en het ambachtelijke palingroken. Dit kan ideaal worden gecombineerd met een lunch- of dinerarrangement in ons restaurant!

Klik hier voor onze Rondleiding Arrangementen

Klik hier om te Reserveren

Telefonische reserveringen voor Rondleidingen ontvangen wij graag
tussen 9.30 en 12.30 uur