Restaurant

DINERKAART       vanaf 17 uur

Voorgerechten                                                                                                                                                                                                
Palingfilet uit eigen rokerij op toast met saladegarnituur 17.00
Eendenborst uit de Smit-Bokkum Visrokerij met salade, balsamico en aardappel 15.00
Trio vissalades salade van zalmmoot, tonijn- en makreel, met salade en brood 11.50
Zalmtartaar met kokos, gemengde groente, noten en avocado 14.50
Visschotel Pieterman met huisgerookte paling, zalmfilet en haring 16.00
Visschotel Smit-Bokkum Huisgerookte visselectie: paling, zeebaars, dorade en zalm 18.00

Vissoep op basis van kabeljauw en Hollandse garnalen 9.75
Palingsoep op basis van de huisgerookte Smit-Bokkum paling 8.75 (klein: 5,-)                   
Soep van de dag


Hoofdgerechten                                                                                                                                                                                            
Zeebaarsfilet uit de Smit-Bokkum Visrokerij 23.50                                                                
Met pastinaak, aardpeer en bonen
Zalmmoot uit de Smit-Bokkum Visrokerij 18.50
Met tagliatelle en citroen-bieslook roomsaus
Twee 200 grams Noordzeetongen 28.00
Gebakken in de roomboter, met seizoensgroente                      
Saffraan risotto met truffelpaddestoelen en zeevruchten 23.50   
Noordzee Schelvis gebakken met Singari crumble en miso saus 23.50                                                                 
Kibbeling van Kabeljauw 18.50
Heerlijk grove krokante moten, met friet, salade en remouladesaus                               
Bavette van Rund 26.00                                 
Met pepersaus en seizoensgroente                                                            

VIS VAN DE DAG Dagvers van de Volendammer en IJmuiden visafslag

Dagvis gebakken in de roomboter met seizoensgroenten     Dagprijs
Dagvis à la Smit-Bokkum, gestoofd op klassieke Volendammer wijze     Dagprijs
met rode koolstamp en 'butter & eeksaus'