Restaurant

Download voorgerechten menu als pdf


Uit eigen rokerij sinds 1856, met toast en saladegarnituur
Palingfilet                                                                                         
Eendenborstfilet
 

16,50
14,50

 
Schaal- en schelpdieren
Hollandse garnalen met toast en cocktailsaus
Coquilles St. Jacques en Gambas met kreeftrisotto 
 

16,50
16,50

 
Voorgerecht proeverij, met brood en boter
Visschotel ‘Noordzee’
zoute haring, mousse van zalm uit eigen rokerij en Hollandse garnalen
Visschotel ‘Smit-Bokkum’
Exclusieve visselectie uit eigen rokerij: Paling, Zalmmoot, Zeebaars en Dorade

14,50

17,50

 


VLEES

Vitello Tonato
zacht gegaarde kalfssukade met tonijnsaus
13,50
   


VEGETARISCH & SOEPEN
 

Vegetarische salade
met portobello en geitenkaas 
11,50
   
Soep van de dag    
   
Romige Palingsoep  7,50
   
Vissoep  9,50