Restaurant

Download voorgerechten menu als pdf


Uit eigen rokerij, met risotto (+ € 2,-) of groentesalade van het seizoen:
Palingfilet                                                                                         
Zeebaarsfilet
Eendenborstfilet

 

16,50
14,50
14,50

 
Schaal- en schelpdieren, met risotto (+ € 2,-) of groentesalade van het seizoen:
Hollandse garnalen
Coquilles St. Jacques
Gambas

 

15,50
14,50
14,50

 
Voorgerecht proeverij, met brood en boter
Visschotel ‘Noordzee’
zoute haring, mousse van zalm uit eigen rokerij en Hollandse garnalen
Visschotel ‘Smit-Bokkum’
Exclusieve visselectie uit eigen rokerij: Paling, Zalmmoot, Zeebaars en Dorade
Visschotel Compleet (vanaf 2 pers.)
met huisgerookte paling, zalm en dorade, makreel, haring en een kleine palingsoep
 

14,50

17,50


23,50


VLEES

Vitello Tonato
zacht gegaarde kalfssukade met tonijnsaus
13,50
   


VEGETARISCH & SOEPEN
 

Egmondse Geitenkaasbol
met salade, rucola, dadels en ui-vijgencompote 
11,50
   
Ouderwetse tomatensoep  6,50
   
Romige Palingsoep  7,50
   
Vissoep  9,50