Restaurant

DINERKAART       Lunch van 12-15.30 uur / Diner vanaf 17 uur


Voorgerechten                                                                                                                                                                                                

Palingfilet uit eigen rokerij op toast op toast met saladegarnituur 16,50
Eendenborst uit de Smit-Bokkum Visrokerij met salade, balsamico en aardappel 14,50
Trio vissalades salade van zalmmoot, tonijn- en makreel, met salade en brood 11,00
Coquilles Saint-Jacques en Gamba's met een salade van gemengde groenten 16,50
Visschotel Pieterman met huisgerookte paling, zalmfilet en haring 15,50
Visschotel Smit-Bokkum Huisgerookte visselectie: paling, zeebaars, dorade en zalm 17,50

Vissoep op basis van kabeljauw en Hollandse garnalen 9,50
Palingsoep op basis van de huisgerookte Smit-Bokkum paling 7,50 (klein: 4,-)                   
Soep van de dag



Hoofdgerechten                                                                                                                                                                                            

Zeebaarsfilet uit de Smit-Bokkum Visrokerij 22,50                                                                
Met tagliatelle, saus van zoete paprika, seizoenssalade en gerookte Beurre Blanc
Zalmmoot uit de Smit-Bokkum Visrokerij 17,50
met pompoen, aardpeer, doperwten en Beurre Blanc met saffraan
Twee 200 grams Noordzeetongen 27,50
Gebakken in de roomboter, met romanesco, bloemkool en geelwortel                         
Gamba’s met risotto 18,50                                                                    
Risotto van Hollandse garnalen en basilicum, met haricot verts en cherry tomaat
Kibbeling van Kabeljauw 3 moten 15,50 // 4 moten 18,50
Heerlijk grove krokante moten, met friet, salade en remouladesaus                               
Tournedos 25,00
keuze tussen Rode wijnsaus of Chimichurri saus                                 
Met zoete aardappel, snijbonen en venkel                                                            

VIS VAN DE DAG Dagvers van de Volendammer en IJmuiden visafslag
Dagvis gebakken in de roomboter met seizoensgroenten     Dagprijs
Dagvis à la Smit-Bokkum, gestoofd op klassieke Volendammer wijze     Dagprijs
met rode koolstamp en 'butter & eeksaus'                                   

Desserts  
                              
Cheesecake van kers en blauwe bes 6,50             
Selectie van Hollandse kazen 10,50        
Fruitsalade met vanille roomijs 6,50       
Dessert van de dag                         
Vanille roomijs met chocoladesaus 5,50  

Bijgerechten

Losse haring 2,50 /st             
Halve toast met gerookte paling 4,50 /st,
Brood met tapenade, olijfolie en zeezout 4,50
Friet of Gebakken aardappelen 3,50
Ouderwetse stamppot van rode kool 4,50