Restaurant

Voorgerechten

Palingfilet uit eigen rokerij op toast 16,50
op toast met saladegarnituur

Eendenborst uit de Smit-Bokkum Visrokerij 14,50
met salade, balsamico en aardappel

Trio vissalades 11,00
met mousse van zalmmoot, tonijn- en makreelsalade, salade en brood

Coquilles Saint-Jacques en Gamba's 16,50
met een warme salade van gemengde groenten

Visschotel Pieterman 15,50
met huisgerookte paling, zalmfilet en haring  

Visschotel Smit-Bokkum 17,50
Exclusieve visselectie uit eigen rokerij, met paling, zeebaars, dorade en zalmmoot

Vissoep 9,50
op basis van kabeljauw en Hollandse garnalen

Palingsoep 7,50
op basis van de huisgerookte Smit-Bokkum paling

 

Bijgerechten

Losse haring 2,50 /st

Halve toast met gerookte paling 4,50 /st,

Brood met tapenade, olijfolie en zeezout 4,50

Friet of Gebakken aardappelen 3,50

Ouderwetse stamppot van rode kool 4,50

Gezoete rabarber met rozijnen 3,75


 

Hoofdgerechten

Zeebaarsfilet uit de Smit-Bokkum Visrokerij 22,50
Met wisselende pasta en saus

Zalmmoot uit de Smit-Bokkum Visrokerij 17,50
met spinazie, venkel en garnalensaus

Twee 200 grams Noordzeetongen 27,50
Gebakken in de roomboter, met erwtencrème, knolselderij en paprika

Kibbeling van Kabeljauw
Heerlijk grove krokante moten, met friet, salade en remouladesaus
3 moten 15,50 // 4 moten 18,50

Tournedos 25,00
Met truffel-aardappel, champignons en groene pepersaus

VIS VAN DE DAG
Dagvers van de Volendammer en IJmuiden visafslag

Dagvis gebakken in de roomboter Dagprijs
met seizoensgroenten

Dagvis gestoofd op Volendammer wijze Dagprijs
met rode koolstamp en 'butter & eeksaus'

 

Desserts

Tiramisu 7,50

Crème van ricotta met vers rood fruit 6,50

Selectie van Hollandse en Italiaanse kazen 10,50

Panna Cotta 6,50

Dessert van de dag

Vanille roomijs met chocoladesaus 5,50