Voorgerechten
Palingfilet uit eigen rokerij op toast 16,50op toast met saladegarnituur
Eendenborst uit de Smit-Bokkum Visrokerij 14,50
met salade, balsamico en aardappel
Trio vissalades 11,00
met mousse van zalmmoot, tonijn- en makreelsalade, salade en brood
Coquilles Saint-Jacques en Gamba's 16,50
met een warme salade van gemengde groenten
Visschotel Pieterman 15,50
met huisgerookte paling, zalmfilet en haring
Visschotel Smit-Bokkum 17,50
Exclusieve visselectie uit eigen rokerij, met paling, zeebaars, dorade en zalmmoot
Vissoep 9,50
op basis van kabeljauw en Hollandse garnalen
Palingsoep 7,50
op basis van de huisgerookte Smit-Bokkum paling
Bijgerechten
Losse haring 2,50 /stHalve toast met gerookte paling 4,50 /st,
Brood met tapenade, olijfolie en zeezout 4,50
Friet of Gebakken aardappelen 3,50
Ouderwetse stamppot van rode kool 4,50
Gezoete rabarber met rozijnen 3,75
Hoofdgerechten
Zeebaarsfilet uit de Smit-Bokkum Visrokerij 22,50Met wisselende pasta en saus
Zalmmoot uit de Smit-Bokkum Visrokerij 17,50
met spinazie, venkel en garnalensaus
Twee 200 grams Noordzeetongen 27,50
Gebakken in de roomboter, met erwtencrème, knolselderij en paprika
Kibbeling van Kabeljauw
Heerlijk grove krokante moten, met friet, salade en remouladesaus
3 moten 15,50 // 4 moten 18,50
Tournedos 25,00
Met truffel-aardappel, champignons en groene pepersaus
VIS VAN DE DAG
Dagvers van de Volendammer en IJmuiden visafslag
Dagvis gebakken in de roomboter Dagprijs
met seizoensgroenten
Dagvis gestoofd op Volendammer wijze Dagprijs
met rode koolstamp en 'butter & eeksaus'
Desserts
Tiramisu 7,50Crème van ricotta met vers rood fruit 6,50
Selectie van Hollandse en Italiaanse kazen 10,50
Panna Cotta 6,50
Dessert van de dag
Vanille roomijs met chocoladesaus 5,50