Restaurant

LUNCHKAART      Van 12-17 uur

KOUDE KEUKEN
   
Palingfilet uit eigen rokerij op toast met saladegarnituur 17.00
Salade met Paling, soorten biet en furikake mix 17.00
Zachte 'flip' (kadet) met:  
paling 7,00 // haring 3,50 // Hollandse garnalen 7,00 // kroket 3,50                        
Zalmtartaar met kokos, gemengde groente, noten en avocado 14.50
Trio vissalades salade van zalmmoot, tonijn- en makreel, met salade en brood 11.50
Visschotel Pieterman met huisgerookte paling, zalmfilet en haring 16.00
Visschotel Smit-Bokkum 18.00
Exclusieve visselectie uit eigen rokerij, met paling, zeebaars, dorade en zalmmoot

SOEP

Vissoep op basis van kabeljauw en Hollandse garnalen 9.75
Palingsoep op basis van de huisgerookte Smit-Bokkum paling 8.75 (klein: 5,-)                    
Soep van de dag

WARME KEUKEN   TOT 15.30 uur   (warme keuken sluit van 15.30-17.00 uur)

Zeebaarsfilet uit de Smit-Bokkum Visrokerij 23.50
Met tagliatelle en citroen-bieslook roomsaus
Zalmmoot uit de Smit-Bokkum Visrokerij 18.50
Met tagliatelle en citroen-bieslook roomsaus  
Salade met warme huisgerookte Eendenborstfilet, met balsamico en aardappel 15.00  
Portobello gevuld met geitenkaas, honing en salade 13.50
Gebakken Mosselen, 
met vadouvan, taugé en pangrattato 13.50            
Kibbeling van Kabeljauw 18,50
Heerlijk grove krokante moten, met friet, salade en remouladesaus                                       
Dagvis gestoofd à la Smit-Bokkum Dagprijs
met rode koolstamp en 'butter & eeksaus'
Noordzeetong gepocheerd op klassiek Volendamse wijze Dagprijs
met rode koolstamp en 'butter & eeksaus'

Desserts       
                              
Mango Cheesecake 7.00             
Hollandse Kaasplank 11.00        
Fruitsalade met vanille roomijs 9.50       
Dessert van de dag                         
Dame Blanche 6.00  

Bijgerechten


Losse haring 2.75 /st             
Halve toast met gerookte paling 4,50 /st,

Brood met tapenade, olijfolie en zeezout 5.00
Friet of Gebakken aardappelen 3.75
Ouderwetse stamppot van rode kool 4,50