Restaurant

Download lunchgerechten als pdf

Salades

Salade Makreelkroket
gemengde salade met twee kroketten van gerookte Makreel   
13,50
   
Salade Gamba's
gamba's in tempura, met salade van zeekraal, lente-ui en zonnebloempitten
14,50
   
Salade Zeevruchten
gemarineerd met citrus, ui, venkel en wortel
13,50
   
Salade Egmondse Geitenkaasbol
met dadels en compote van ui en vijgen
11,50
   



Warme Lunchgerechten
 

Kibbeling van kabeljauw
Met friet, salade en remouladesaus
15,50
   
Gebakken Mosselen
Gebakken met paprika en ui, salade en friet
13,75
   
Vitello Tonato
Zacht gegaarde kalfssukade, met tonijnsaus en knapperig brood
15,50
   

Kadetjes van Bakkerij Van Pooy
 

Paling 7,00
   
Zoute haring 3,75
   
Hollandse garnalen  6,50
   
Kalfskroket 3,75
   
Hollandse garnalenkroket 4,50
 


Uit eigen rokerij

huisgerookte maaltijdspecialiteiten
 

Palingfilet uit eigen rokerij
op toast met klein garnituur van koolsalade
15,50
   
Zalmmoot uit eigen rokerij
met wisselende saus en pasta
18,50
   
Trio Vissalades
Salades van tonijn, huisgerookte zalm en makreel, met knapperige kruidencrostini
10,50
   
Zeebaarsfilet uit eigen rokerij
met citrussaus, rucolasalade en knapperig zuurdesembrood
14,50
   
Carbonara van Huisgerookte eendenborstfilet 17,50
   
Visschotel 'Smit-Bokkum' 18,50
Exclusieve selectie uit eigen rokerij, met paling, zeebaars, dorade en zalmmoot  
   
Visschotel 'Pieterman' 14,50
heet gerookte paling uit eigen rokerij, koud gerookte zalmfiet en verse zoute haring  



Soepen
 

Vissoep     
Op basis van Hollandse garnalen en kabeljauw
9,75
 
   
Palingsoep 7,50
op basis van huisgerookte paling  
   
Tomaten-groentesoep 6,50



Desserts
 

Tiramisu 7,50
   
Crème van Mascarpone met verse aardbeien 6,50
   
Chocolade fondant met vanille roomijs 7,50
   

*Ons pain-de-mer* natuurdesem brood, afkomstig van Bakker Spelt, is gemaakt met gezuiverd Zeeuws zeewater, zonder e-nummers, gist en koemelk