Restaurant

Download lunchgerechten als pdf

Salades

Salade Makreel
gemengde salade met gerookte makreel, makreelcrème en pane carasau
13,50
   
Salade Octopus
met aardappelen en olijven
14,50
   
Spaanse salade
met coquilles, gamba's, paprika en courgette
16,50
   
Vegetarische salade
met geitenkaas en portobello
11,50
   



Warme Lunchgerechten
 

Kibbeling van kabeljauw
Met friet, salade en remouladesaus
15,50
   
Gebakken Mosselen
Gebakken met paprika en ui, salade en friet
13,75
   
Vitello Tonato
Zacht gegaarde kalfssukade, met tonijnsaus en knapperig brood
15,50
   
Cacciucco Stoofschotel van zeevruchten
in tomaat-peterseliesaus
15,50

Kadetjes van Bakkerij Van Pooy
 

Paling 7,00
   
Twee Zoute haringen
met een cannelle van mascarpone, biet en bieslook
8,50
   
Hollandse garnalen  6,50
   
Kalfskroket 3,75
   
Hollandse garnalenkroket 4,50
 


Uit eigen rokerij

huisgerookte maaltijdspecialiteiten
 

Palingfilet uit eigen rokerij
op toast met klein garnituur van koolsalade
15,50
   
Zalmmoot uit eigen rokerij
met wisselende saus en pasta
18,50
   
Trio Vissalades
Salades van tonijn, huisgerookte zalm en makreel, met knapperige kruidencrostini
10,50
   
Zeebaarsfilet uit eigen rokerij
met wisselende pasta en saus
23,50
   
Huisgerookte eendenborstfilet
met salade, balsamico en krokante zoete aardappel
13,50
   
Visschotel 'Smit-Bokkum' 17,50
Exclusieve selectie uit eigen rokerij, met paling, zeebaars, dorade en zalmmoot  
   
Visschotel 'Pieterman' 14,50
heet gerookte paling uit eigen rokerij, koud gerookte zalmfiet en verse zoute haring  



Soepen
 

Vissoep     
Op basis van Hollandse garnalen en kabeljauw
9,75
 
   
Palingsoep 7,50
op basis van huisgerookte paling  
   
Soep van de dag  



Desserts
 

Tiramisu 7,50
   
Crème van Mascarpone met vers rood fruit 6,50
   
Panna cotta 7,50
   

*Ons pain-de-mer* natuurdesem brood, afkomstig van Bakker Spelt, is gemaakt met gezuiverd Zeeuws zeewater, zonder e-nummers, gist en koemelk