Restaurant

Download hoofdgerechtenmenu als pdf

IJSSELMEERAAL Dagvers van de Volendammer visafslag

IJsselmeer stoofaal rechtop in 't pannetje, met rode koolstamp en 'butter & eeksaus' Dagprijs

In de roomboter gebakken IJsselmeerpaling, met seizoensgroente Dagprijs

NOORDZEE VIS
   
Twee 200 grams Noordzeetongen     Dagprijs
   
Grietfilet 23,50
   
Schelvisfilet   22,50
   
Kabeljauwfilet  23,50
   
Vis van het seizoen Dagprijs
   
Keuze uit twee bereidingen: gebakken in de roomboter met wisselende groente en saus óf gestoofd op z'n Volendams met rode koolstamp en mosterddoop  
   
Zalmmoot uit eigen rokeri met wisselende pasta en saus 18,50
Zeebaarsfilet uit eigen rokerij met wisselende pasta en saus 23,50

 

Vleesgerecht
wisselend vleesgerecht met seizoensgarnituur
 
   
Tournedos
met gefrituurde kruiden en pestosaus
28,50
   
Kibbeling 18,50
van verse kabeljauw, met gemengde salade, friet en remouladesaus  

Vegetarisch
dagschotel met groente van het seizoen


18,50