Rokerij


ARRANGEMENT 1   
Rondleiding en Proeverij 4,50 p.p.
Rondleiding, met tijdens rondleiding het proeven van paling uit eigen rokerij
RESERVEER


ARRANGEMENT 2
Koffie, gebak en rondleiding 8,50 p.p.

Bij aankomst koffie en Volendams appelgebak. Daarna rondleiding en proeverij van huisgerookte paling
RESERVEER



ARRANGEMENT 3
Trio Gerookte vis en rondleiding 13,00 p.p.
Rondleiding en proeverij van huisgerookte paling, na afloop een selectie van huisgerookte zeebaars en zalmmoot op toast met salade. (+ extra paling op toast € 17,50)
RESERVEER
 



ARRANGEMENT 4
Warme lunchmaaltijd en rondleiding 20,00 p.p.

Rondleiding en proeverij van huisgerookte paling, na afloop een lunchmaaltijd bestaande uit krokant gebakken kibbeling van kabeljauw of hamburgerschotel, geserveerd met frites en salade.
RESERVEER
 



ARRANGEMENT 5
Tweegangen lunch en rondleiding 23,00 p.p.
Rondleiding, na afloop een tweegangenmenu:
• Kleine soep van huisgerookte paling
• Visschotel met zoute haring, gerookte paling, Hollandse garnalen en zalmfilet, geserveerd met brood en boter
RESERVEER
 



ARRANGEMENT 6
Rondleiding en vast driegangen menu 32,50 p.p.


Maak een keuze uit één van onderstaande driegangenmenu’s met vaste prijzen.
De prijs van de drankconsumpties wordt berekend op nacalculatie.


MENU ‘VOLENDAM’ 32,50 p.p. - Inclusief palingproeverij tijdens rondleiding

Voorgerecht:

• Tomatensoep of Soep van huisgerookte paling
Hoofdgerecht:
• Krokant gebakken kabeljauwmootjes met friet, salade en remouladesaus of:
• Heet gerookte zalmmoot uit eigen rokerij met tagliatelle en saus van het seizoen
Dessert:
• Vanille roomijs met chocolade- en karamelsaus

RESERVEER

MENU ‘SMIT-BOKKUM’ 42,50 p.p.

Voorgerecht:
• Exclusieve selectie van gerookte vis uit de beroemde Smit-Bokkum rokerij,
met paling, zalmmoot en dorade (geserveerd met brood en boter) of:
• Vitello tonato, zacht gegaarde kalfssukade met tonijnsaus
Hoofdgerecht:
• Zeebaarsfilet uit eigen rokerij met groente en saus van het seizoen en friet of:
• Noordzee Kabeljauwfilet gestoofd op klassiek Volendammer wijze,
met rode koolstamp en mosterddoop
Dessert:
• Tiramisu of:
• Selectie van Italiaanse kazen.

RESERVEER

MENU ‘PROEVERIJ’ 57,50 p.p.
Uitgebreide proeverij om met elkaar te delen, in drie gangen uitgeserveerd

Voorgerechten:
Selectie van verschillende soorten gerookte en verse vis, geserveerd met brood en boter.
Met afhankelijk van het seizoen de volgende vis:
• Uit eigen rokerij: heet gerookte paling, zalmmoot en dorade
• Koud gerookte zalmfilet
• Gerookte makreel
• Hollandse garnalen
• Zoute haring

De selectie wordt begeleid door een champagneglas met soep van huisgerookte paling.

Hoofdgerechten:
Selectie van vlees en verschillende soorten gebakken, gestoofde en gerookte vis.
Met afhankelijk van het seizoen de volgende gerechten:
• Noordzee Kabeljauw gestoofd op Volendammer wijze
• Zeebaarsfilet uit eigen rokerij, met groente en saus van het seizoen
• Schelvis filet gebakken in roomboter
• Tournedos steak met licht gefrituurde kruiden en salsa verde geserveerd met friet, gebakken aardappelen, rode koolstamp en Volendamse ‘butter & eeksaus’.

Dessert: Grand dessert

RESERVEER



ARRANGEMENT 7

Stel zelf een eigen uitgebreid keuzemenu samen met vier voor- en vier hoofdgerechten van onze à la carte menukaart. Met een keuzemenu werken wij op nacalculatie.